Hoe je haar knippen

Bandeau haar

Een barbier is vaak iemand die bedreven is in het gebruik van een schaar. Deze vaardigheid kan nodig zijn omdat hij/zij waarschijnlijk werkt met klanten die een gevoelige huid hebben en die geknipt of “gelijmd” willen worden in de hoofdhuid. Sommige kappers zijn echter ook opgeleid in het knippen van het haar bij de halslijn en op de rug.

Kappers kunnen ook iemand zijn die iemands haar knipt. Dit wordt trimmen en knippen vanaf de nek genoemd. Dit is echter een drukke term voor een aantal kappers; zo wordt voor het knippen op iemands rug vaak een scheepscontainer gebruikt.

Met toeren bedoelt de kapper het knippen van de “neusharen” van een klant of het haar dat boven de neusgaten groeit. Dit kan worden gedaan door de schaar door deze haren te laten glijden, terwijl de schaar over de neus van de klant wordt gelegd voor onmerkbare lange knipjes die niemand zal opvallen. Het is vanaf hier dat de haren van de neus en de punt van de neus worden geknipt met een scherpe schaar. Het is vanaf hier dat de haren worden geknipt van de hals en het puntje van de hals met een botte schaar.

Scheren is een andere term die gebruikt wordt bij het knippen van haar. Het betekent dat een schaar wordt gebruikt om over het haar te glijden en het vorm te geven nadat het is geknipt. De gebruikelijke methode is het gebruik van samengestelde scharen met gebogen bladen. Samengestelde scharen worden gebruikt om het haar in een bepaalde vorm te brengen, vaak romantisch. Het woord is Grieks en betekent hol, net als een holle zilveren dollar.

Een scheermes is ook een instrument dat door sommigen wordt gebruikt om het haar in model te brengen. De bladen zijn vergelijkbaar met een schaar, maar ze worden niet gebruikt om een specifieke vorm te knippen omdat schilfers uit de uiteinden van het haar worden geknipt. Krultangen worden gebruikt om het haar rond een lichtstraal te krullen zodat een lichtstraal ontstaat die een grote hoeveelheid warmte genereert. Deze hulpmiddelen zijn zeer nuttig om wild haar te temmen tot een tamme stijl.

De basisbeginselen van het knippen van haar beginnen met het kiezen van de juiste uitrusting. De beste kappersscharen zijn bepaalde soorten scharen die voor bepaalde knipwerkzaamheden worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om het type schaar te kennen dat de kapper gebruikt. Het is ook belangrijk om te herkennen welke stijl van barbier schaar zal worden gebruikt. Verschillende soorten scharen worden gebruikt afhankelijk van de stijl van knippen ze worden gebruikt voor.

Alvorens het haar te knippen is het belangrijk om het gebied voor te bereiden op de knipbeurt. Gebruik voor het verwijderen van het haar op de rug een droger en een handdoek. Voor ontharing aan de voorkant kan de kapper een afplaktape gebruiken. Het is belangrijk om te onthouden dat de huid rond de haren vaak dikker en vaak donkerder is dan de haren zelf. Fouten kunnen beter worden gecamoufleerd als de kapper een goede kwaliteit concealer gebruikt. Professionals zullen steken aanbrengen rond de haren in het gebied om te helpen bij het visuele herstelproces. Zonder dit kan de fysieke handeling van het knippen enigszins pijnlijk zijn.

Na het verwijderen van het haar op de rug en zo Herhaalde Conusions te voorkomen, is het belangrijk dat de kapper wat tijd met de klant doorbrengt om te zorgen voor een goede schone snit. Het resterende haar kan dan worden opgeruimd met snoeisel indien nodig. De opgedane ervaring kan over het algemeen deuren openen voor de andere klanten. Meer ervaring helpt zeker, net als de mogelijkheid om op een positievere manier met andere klanten om te gaan.

Als het knipgebied schoner is, zal de klant waarschijnlijk willen gaan staan, zodat hij niet in de rondte loopt wanneer hij zijn kapper benadert voor een revisie knipbeurt. Als de snede schoner is, weet de kapper waar hij de naald moet plaatsen om de beste snede te krijgen. Het is gemakkelijk te zien wanneer een kapper de techniek beheerst om de schaar vast te houden en te knippen zonder aan het haar te trekken. Ze zullen zeker niet blindelings het haar uit de schaar trekken, want dat kan gevaarlijk zijn.

Zelf leren haar knippen kan verwarrend zijn voor een beginner. Gelukkig ben je met een beetje oefening en wat richtlijnen in een mum van tijd een professionele kapper. Ik vind dat het het beste is om je eerste haar te laten knippen bij een loormailow wanneer het gebied redelijk recht en niet te harig is.Later in het knipproces, wanneer je meer ervaren wordt, kun je de kapper om suggesties vragen over waar je de haarstijlen zou willen veranderen. Tegen het einde van het kapsel, als het haar nog steeds niet recht is, kan de kapper de voorkant van het haar kaalscheren.

Wanneer het haar aan het einde van de knipbeurt wordt schoongemaakt, is het belangrijk om een consistente lijn te behouden. Dit is vooral moeilijk wanneer het haar snel door de kapper is gegaan en de kapper nog niet de kans heeft gehad om het te knippen.

Steil is vaak beter dan slap. Wanneer het haar in een mannelijke lijn wordt geknipt, des te mannelijker het resultaat. Hoe mannelijker de lijn, des te mannelijker zal het knippen zijn.